Om oss

FonnWeb AS er en totalleverandør av webutvikling-tjenester. Vi holder til i Tønsberg, Vestfold. Vi driver med rådgivning, planlegging, design og utvikling av web-løsninger. Vi utvikler primært nettsider, nettbutikker og egendefinerte web-programmer.

Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å skape og drifte gode nettbaserte applikasjoner som gir nytte til kunder og ansatte.

Vi har flere års erfaring med å bygge web-tjenester og vi vet hvordan vi skal utforme nettsider slik at brukere mottar ditt budskap på en god og innholdsrik måte. Vi gleder oss til å høre fra deg angående ditt prosjekt!

Referanser

Et utvalg av noen tidligere prosjekter


Anaesje.no

Vi har utviklet og designet nettbutikken til A.Næesje. Butikken har et bredt vareutvalg og hadde behov for en god søkefunksjon og store oversiktlige menyer.

Se nettsiden

Funky-nettbutikk.no

Vi har utviklet en moderne nettbutikks-løsning for Funky Nettbutikk. Produkter med kundetilpasset design utgjør en stor del av varene som blir solgt, derfor implementerte vi en løsning hvor kunder kan designe produkter helt selv.

Se nettsiden

FrognerTrafikkskole.no

Vi har utviklet en ny nettside for Frogner Trafikkskole, hvor skolens elever enkelt kan melde seg på kommende aktiviteter og kurs. Moderne illustrasjoner og brukervennlig design gjør nettsiden lett å bruke.

Se nettsiden