Om oss


FonnWeb AS er en nyoppstartet totalleverandør av webutvikling-tjenester. Vi holder til i Tønsberg, Vestfold. Vi driver med rådgivning, planlegging, design og utvikling av web-løsninger. Vi utvikler primært nettsider, nettbutikker og egendefinerte web-programmer.

Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å skape og drifte gode nettbaserte applikasjoner.

Vi har flere års erfaring med å bygge web-tjenester og vi vet hvordan vi skal utforme nettsider slik at brukere mottar ditt budskap på en god og innholdsrik måte. Vi gleder oss til å høre fra deg angående ditt prosjekt!

Hvordan bygger vi våre nettsider?

HTML & CSS

Vi bygger våre nettsider i HTML5 og CSS3. Dette er industristandard i moderne webutvikling.

JavaScript og jQuery

JavaScript er et scriptspråk som foregår lokalt i nettleseren. Med JavaScript lager vi interaktive og levende sider, som f.eks. zoom-funksjonen når du drar datamusa over denne teskten.

PHP

PHP er et serverspråk, og brukes for å behandle informasjon på server før de blir sendt til bruker. PHP kan blant annet behandle skjemaer og databaser på en sikker måte.

SQL

Vi oppretter databasestrukterer med MySQL og MariaDB. Dette er en sikker og effektiv database-løsning.

Bootstrap 4

Vi bruker Bootstrap sitt rammeverk for å skape vakre og responsive designløsninger.

JSON / XML

Vi gjør nettsider interaktive ved å implementere dynamisk innhold på nettsiden som forandrer seg over tid ved å bruke API fra leverandører som f.eks. yr.no. Vi behandler API gitt i JSON og XML format.