Nettbutikk


Ønsker du å lage en ny nettbutikk? Vi utvikler og designer nettbutikker som kunder elsker å bruke.


E-Handel gjort enkelt

Våre nettbutikker leveres med brukervennlighet i fokus. Når du bestiller nettbutikk av oss får du et system som er enkelt i bruk for deg som administrator og for dine kunder. Vi designer nettbutikken avhengig av dine ønsker og behov. Våre webutviklere spesialtilpasser utseende og funksjoner for å best matche dine kunders forventninger.

Avansert kontrollpanel

Våre nettbutikker leveres med et avansert kontrollpanel som er enkel i bruk. Kontrollpanelet samler alle nettbutikkens funksjoner på ett sted, og gjør det enkelt for deg å administrere nettbutikken. Fra kontrollpanelet kan du blant annet se ordrer som er gjennomført, endre produktsortimentet og se nye omtaler.

Bildet viser et eksempel på hvordan kontrollpanelet kan utformes

kontrollpanel

Full kontroll

Våre nettbutikker leveres med et avansert kontrollpanel som har avanserte analyse-egenskaper. Få live statistikk over besøkende på nettbutikken. Finn ut av hva de ser på, hvor ofte de besøker nettbutikken, hva de handler og mye mer. Denne informasjonen kan brukes til å finjustere butikken for en optimal kundeopplevelse og økt omsetning.

Betalings-muligheter

Det må være enkelt for kundene dine å betale på nettbutikken. Jo enklere det er å betale, desto høyere er sjansen for at det blir gjennomført ordrer. Vi integrerer de betalingsalternativene du ønsker, slik at kundene dine får velge betalingsmetoden de er mest komfortable med, samtidig som det sikrer en god brukeropplevelse.


VippsLogo
KlarnaLogo

Integrert frakt

Våre nettbutikker kan integreres direkte med ditt foretrukne fraktselskap. Når kunder gjennomfører bestillingen kan de få velge mellom ulike fraktmetodene og se prisene på de ulike alternativene. Blant annet kan kundene velge å få pakken på nærmeste Post-i-butikk. Du som administrator kan selv bestemme en fast fraktpris eller få estimater levert av pakketransportøren.

BringBil

Våre nettbutikk-pakker

Sammenlign pakkene direkte i pristabellen »

Enkel

Stor

Avansert


Lyst på nettbutikk?


Har du spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat om hvordan vi utvikler nettbutikker? Send en epost til support@fonnweb.no eller bruk kontaktskjemaet:


Navn
Du må fylle inn navn.
Epost/telefon
Du må fylle inn epost for at vi skal kunne kontakte deg.
Bedrift (valgfri)
Henvendelsen gjelder
Du må velge et alternativ.
Melding
Du må skrive en melding.